Inzicht
verzekerd

Veel NEE moeten antwoorden?
Na de scan krijg je van ons op alles een JA.

Laat je verzekeringen scannen

Vraag je scan aan

Schakel zoveel mogelijk risico’s uit

Hoe gaat een scan
in zijn werk?

Huidige situatie

Een juist advies geven kan pas als we een duidelijk overzicht krijgen op jouw huidige situatie. Zijn er kinderen? Ben je huurder of heb je een eigen woning? Ben je bediende, een startende zelfstandige of heb je een mooi bedrijf uitgebouwd? Allemaal zaken die impact hebben op jouw verzekeringsverhaal. Uiteraard hebben we hiervoor ook je huidige polissen nodig. Om je te helpen met het verzamelen van deze gegevens en het opstarten van de scan komt Dieter bij je langs. 

Vraag je afspraak

Analyse

Onze verzekeringsadviseurs, Sofie en Niels, gaan aan de slag met de verzamelde informatie. Op basis van jouw gezins- of bedrijfssituatie zetten ze KOSTELOOS hun vergrootglas op jouw lopende polissen. Ze gaan na of alle risico’s voldoende afgedekt zijn, kijken of er geen dubbele waarborgen lopen en controleren of je premies betaalt aan een marktconforme prijs.

Plan

We gieten onze bevindingen in een advies en dat komen we je in mensentaal uitleggen. Je krijgt van ons een compleet overzicht van je huidige situatie. We stippen aan waar je mogelijk nog risico’s loopt en hoe die kunnen aangepakt worden. Ook tonen we waar je mogelijk kunt besparen zonder in te boeten op waarborgen. Je betaalt ons daarvoor niks, uiteraard doen we je wel een voorstel om de zwakke schakels in je dossier door Sertas te laten regelen. Zonder je daarbij tot iets te verplichten.
Wat als onze analyse niks oplevert? Geen probleem, we komen dan ook niet langs maar sturen je een digitale bevestiging dat alles goed geregeld is en rekenen daar geen kosten voor aan. Als het goed is, dan zeggen we dat ook!

Opvolging

Besliste je ons in te schakelen na het advies? Dan ben je Sertas. Compleet verzekerd tegen een scherpe prijs, al staat de tijd daarna niet stil. Het leven neemt zijn wendingen, je gezins- of bedrijfssituatie verandert. Bij sommigen komt een kindje bij, anderen voeren een renovatie door met aanbouw of opteren voor een tweede verblijf. Je bedrijf breidt uit.. Opnieuw allemaal belangrijke gebeurtenissen waarbij je verzekeringen mee moeten schakelen.
Sertas volgt je dan ook proactief op en past je verzekeringen aan naargelang jouw levensloop. Elk jaar krijg je van ons een vragenlijst waarin we nagaan of er zich belangrijke wijzigingen voordeden. Geef je antwoorden die impact hebben op je verzekeringen? Dan schakelen wij een versnelling hoger!

Schade

Uiteraard is schadebehandeling minstens even belangrijk als een goed onderbouwd verzekeringsdossier. Daarom kun je op de volgende manieren bij ons terecht in geval van schade:

  • volledig digitale afhandeling via de app of de website
  • telefonisch
  • we komen persoonlijk bij je langs

Testimonials

Ook zij deden
de scan

Meer testimonials

Ine De Bock

Zeer duidelijke en grondige uitleg. In het bijzonder de persoonlijke service is super!

Trustpilot rating 5

Myriam Den Tandt

De huidige polissen werden grondig nagekeken en op basis daarvan werd een vergelijking gemaakt met het nieuwe aanbod. De verschillen werden opgelijst en er werd een duidelijk advies geformuleerd voor het aangaan van aangepaste verzekeringen.

Trustpilot rating 4

Veerle Noppe

Zeer tevreden over deze dienstverlening, correcte info en bij een schadegeval een goeie opvolging waardoor een vervelende situatie een pak minder vervelend wordt.

Trustpilot rating 5

Bart Behiels

We hebben al enkele malen beroep gedaan op Sertas voor een tussenkomst, en zijn telkens goed geholpen. Degelijk advies en prima opvolging.

Trustpilot rating 5