Métier
verzekerd

Persoonlijk

We nemen de tijd om jou en je gezin of je bedrijf te leren kennen. Je krijgt in mensentaal uitgelegd voor wat en hoe je verzekerd bent. Je krijgt een vaste dossierbeheerder toegewezen, zo krijg je telkens een vertrouwde stem of gezicht te horen of te zien bij vragen of problemen.

Onafhankelijk

We bieden alle mogelijke verzekeringen aan en zijn daarin niet gebonden aan één maatschappij. Dat betekent dat we vrij zijn om in het aanbod van alle verzekeraars voor jou de meest geschikte oplossing te zoeken. Niet alleen qua dekking, maar ook qua prijs. Altijd onafhankelijk, altijd op maat. Zowel voor jouw bedrijf als voor jou privé.

Service & expertise

Bij SERTAS staat een team van experten voor je klaar. Van experts in schade en verzekeringspolissen tot persoonlijke adviseurs en dossierbeheerders. Al die jaren ervaring worden samengebundeld en werken als één team om jou bij problemen te verzekeren van een goede afhandeling.

Maatwerk

Onze polissen zijn geen standaardcontracten maar worden op maat van uw persoon, gezin of onderneming opgemaakt. Daarom is het voor ons belangrijk de details te kennen. Dat doen we aan de hand van een analyse. Dat kan via een verkennend gesprek, of u kan zich volledig digitaal laten scannen!

Opvolging

Hoelang is het geleden dat je makelaar van zich liet horen zonder dat je een schadegeval had? Weet jij dat er in de bijlage van jouw polis staat dat je verwacht wordt om zelf contact op te nemen als er iets verandert dat betrekking zou kunnen hebben op je verzekeringen?
Bij Sertas volgen we je op. Want het leven gaat zijn gang en onderweg veranderen veel zaken. Je staat bij elke verandering niet noodzakelijk stil om na te denken over welke impact dat heeft op de risico’s die je loopt. Je krijgt van ons elk jaar een vragenlijst die je daarbij doet stilstaan. Zo ben je voor de rest van je leven zeker/sertas.

Digitaal

Tijd is een kostbaar goed en iedereen heeft er steeds minder van. Daarom kun je bij SERTAS alles volledig digitaal afhandelen als je dat wil én raadpleeg je je volledige verzekeringsdossier met één klik op de knop:

  • schade aangifte
  • documenten ondertekenen
  • verzekeringsportefeuille bekijken
  • offerte aanvragen
  • digitale afspraak aanvragen

Schade

Hebt u een schadegeval dan kan je bij ons op meerdere manieren terecht:

  • volledig digitale afhandeling via de app of de website
  • telefonisch
  • we komen persoonlijk bij je langs

Klanttevredenheid

Onze klanten laten we liever voor zich spreken.

Ine De Bock

Zeer duidelijke en grondige uitleg. In het bijzonder de persoonlijke service is super!

Trustpilot rating 5

Myriam Den Tandt

De huidige polissen werden grondig nagekeken en op basis daarvan werd een vergelijking gemaakt met het nieuwe aanbod. De verschillen werden opgelijst en er werd een duidelijk advies geformuleerd voor het aangaan van aangepaste verzekeringen.

Trustpilot rating 4

Veerle Noppe

Zeer tevreden over deze dienstverlening, correcte info en bij een schadegeval een goeie opvolging waardoor een vervelende situatie een pak minder vervelend wordt.

Trustpilot rating 5

Bart Behiels

We hebben al enkele malen beroep gedaan op Sertas voor een tussenkomst, en zijn telkens goed geholpen. Degelijk advies en prima opvolging.

Trustpilot rating 5